Ochrana osobních údajů, informace o provozovateli.

  1. Nabídka spolupráce s naší společností prostřednictvím webových stránek www.penizezdomu.cz a penizezdomu.webnode.cz je podmíněna ze strany Provozovatele poskytnutím Vašich osobních údajů jméno, příjemní, e-mailová adresa, telefonní číslo, informace o vzdělání a pracovních zkušenostech. Pokud tyto Vaše osobní údaje Provozovateli poskytnete, ten s nimi s Vaším souhlasem bude nakládat v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb. v platném znění a v souladu s dalšími platnými zákony České republiky, které tuto oblast upravují. Zájemce souhlasí se zpracováním výše uvedených osobních údajů.
  2. Provozovatel v oblasti svých předmětů činností spolupracuje s dalšími společnostmi a dalšími osobami. Tyto subjekty, pokud jsou k tomu oprávněné, mohou nakládat s osobními daty Uživatele, přičemž s těmito informacemi mohou nakládat a zpracovávat je pouze při plnění svých povinností a nesmí je použít k jiným účelům. Tyto subjekty nebudou žádné osobní údaje Uživatelů přechovávat ani evidovat. Budou mít k nim pouze přístup v systému Provozovatele a to jenom v rámci vzájemné spolupráce.
  3. Provozovatel neprodává, nepřevádí a nesděluje osobní data Uživatele třetím osobám. Třetím osobám je může Provozovatel předat pouze s předchozím souhlasem Uživatele. Je však povinností Provozovatele osobní údaje Uživatele poskytnout orgánům státní správy jako je např. Policie ČR, Finanční úřady atd. pokud by v rámci soudního a jiného právního a správního řízení byly těmito orgány vyžádány.
  4. Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu neurčitou. Pokud se Uživatel obrátí na Provozovatele se žádostí o podání informace o zpracování jeho osobních údajů, je Provozovatel povinen mu tuto informaci podat. Za tuto činnost má Provozovatel právo požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
  5. Uživateli se po vepsání svých osobních údajů do formuláře Provozovatele zobrazí rekapitulace jeho údajů, kde bude link
    • a) na vymazání nebo upravení těchto údajů ze systému Provozovatele,
    • b) na provedení rekapitulace a zaslání emailem a
    • c) vytištění.
    Link na odvolání souhlasu a vymazání osobních údajů Uživatele má Uživatel na každé emailové zprávě Provozovatele. Pro odvolání souhlasu či pro změnu osobních údajů Uživatele je možné napsat na emailovou adresu info [zavináč] beincharge [tečka] net

Informace o provozovateli:

Petr Novák

Tyto stránky slouží pro osobní prezentaci autora a jeho nabídky spolupráce s firmou Herbalife Czech Republic s. r. o.. Stránky podléhají pravidlům pro prezentaci spolupráce firmy Herbalife Czech Republic s. r. o. , firma Herbalife ovšem stránky nevytvořila ani neprovozuje.

Kontakty na autora stránek naleznete na stránce Kontakt